string(2) "23"


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt. A teljes kifejezések beírása mellett segítség lehet a törtszavas keresés is.

Keresendő szöveg:Ajánlom a barátomnak:
    Nevem:  
Barátom e-mail címe:  

GyártásA telephelyünkön található korszerű gyártócsarnokban a célirányos, modern gépeken alapuló termelés folyik. A műanyag, fa és alumínium megmunkálására alkalmas gépeken túl korszerű és minden igényt kielégítő felületkezelési technológiát alkalmazva kültéri nyílászáróink hosszú ideig megőrzik szépségüket. A gyártást CNC vezérlésű automata gép is segíti. A központi levegőellátó rendszernek köszönhetően gazdaságosan és környezet-kímélően tudjuk gépeinket üzemeltetni. A fa és alumínium gyártósor komplexitása lehetővé teszi a technológiai utasítások maradéktalan betartását. Ez nem csak a kiváló minőség záloga, hanem a gazdaságosan előállítható nyílászárók elengedhetetlen feltétele.
A gépsort professzionális kéziszerszámok és kisgépek egészítik ki. Ezekkel együtt lehetővé válik a hatékony munka a gyártás és beépítés során egyaránt.GÉPEINK


Striffler vízrésmaró aggregát Rapid páros körfűrész DGL-200E
CNC Urban
WT-494 forgató és továbbító asztal
pneumatikus csavaradagoló aggregát
szárnyszerelő centrum
vízrésmaró aggregát
lapszabászgép
présgép
tisztítógép
egyfejes műanyagprofil hegesztőgép
dupla-fűrészgép
fémfűrészgép
temperáló kemence
lézeres kihúzófűrész
tokosztó maró
állványos lyukfúró
kétfejes műanyagprofil hegesztőgép
üveglécvágóVárjuk észrevételeit!