string(2) "21"


Kedves látogató a gyorsabb információ szerzés érdekében használja oldalunkon a keresőt. A teljes kifejezések beírása mellett segítség lehet a törtszavas keresés is.

Keresendő szöveg:Ajánlom a barátomnak:
    Nevem:  
Barátom e-mail címe:  

A cég

Cégünk már több mint 10 éves műszaki tapasztalattal rendelkezik az ajtó- és ablakgyártás területén.
A megfelelően képzett szakembergárdát a társaság szakterületeit jól ismerő, önálló vezetők irányítják. A dolgozóink létszám 49 fő.
Munkánkra természetesen a teljes tevékenységi körben azonos minőséget és garanciát vállalunk.

A nyílászárók gyártása Pécsett, a Verseny u. 27. szám alatt található kb. 2000 m2-es gyártócsarnokban történik, ahol a nagy kapacitású gépek és szakembereink tudása szinte korlátlan megoldási lehetőséget kínálnak a nyílászárók és egyéb hasonló jellegű szerkezetek előállításában. Itt van a bemutatótermünk illetve itt vannak az irodáink, raktáraink is.

A nyílászárókat a legkorszerűbb technológiát képviselő gépekkel, saját üzemünkben gyártjuk. A nyílászárók gyártásához német GEALAN (műanyag) és SCHÜCO, SPECTRAL (alumínium) profilokat használunk, SIEGENIA vasalatokkal, WÜRTH és HILTI kötőelemekkel. A hőszigetelt üvegeket a szigetvári HŐSZIG Kft. szállítja.
Profilrendszereink ÉMI, valamint CE bizonylattal rendelkeznek. Termékeinkre 1 éves jótállási kötelezettséget vállalunk.
A nyílászárók beépítését is mi végezzük az erre a feladatra kiképzett szakemberekkel.
Az általunk felhasznált alapanyagok ISO 9002 minősítéssel rendelkeznek, a gyártás során is hasonló szigorúsággal felügyeljük a folyamatokat az árajánlatkészítéstől kezdve egészen a munka átadásáig.
Környezetünk védelmében munkáink során szelektív hulladékgyűjtést végzünk. A keletkezett hulladékokat megfelelő módon tároljuk és szervezett formában szállíttatjuk el.


Munkáinknál elsődleges célunk a minőség és az esztétikum. A gyors és szakszerű munka elvégzéséhez a tapasztalt szakembereink a legmodernebb szerszámokkal dolgoznak. Szerelőink rendszeres szakmai továbbképző kurzusokon vesznek részt a profilbeszállító cégek szervezésében Németországban, Ausztriában és Magyarországon egyaránt.
Az anyagok és a dolgozók szakszerű, rugalmas és balesetmentes szállítására saját gépkocsiparkunk áll rendelkezésre.Üzleti partnereinkkel a kapcsolatunk kitűnő, melynek köszönhetően stabil beszállítói háttér biztosítja a zökkenőmentes anyagellátást.
Fontosabb beszállító partnereink:

 • Gealan
 • Alukönigstahl
 • Aluprof Hungary
 • Hőszig
 • Siegenia- Aubi
 • Dominique
 • Fukotherm
 • Besam
 • Protools
 • VBH
 • Herbavit
 • Würth

Munkánk során minden esetben fontos hangsúlyt fektetünk a pontos és korrekt együttműködésre. A fentiekben rögzített elveknek megfelelően rugalmasan állunk hozzá a kivitelezési időszakban felmerülő műszaki jellegű módosítási igényeikhez.

Célunk, hogy a már meglévő vevői kört megtartva, a megszerzett rangot és hírnevet továbböregbítve tudjunk még nagyobb számban értékesíteni a korszerű és energiatakarékos műanyag, fa és alumínium nyílászáróinkból, illetve megismertessük leendő vásárlóinkkal az alu és műanyag profilok egyéb felhasználási lehetőségeit is.

Várjuk észrevételeit!